Nieuws

Maandelijkse walk-in sessies The Gate

Bij The Gate is er elke eerste maandag van de maand een gratis inloopevent voor starters die werken aan innovaties. The Future is hierbij aanwezig en wij - met onze ervaring en dienstenpakket - kunnen jouw idee, bedrijf of project helpen lanceren en groeien.

Lees meer

OPZuid subsidie Q2 2023

Naar verwachting eind maart 2023 gaat het Europese programma OPZuid weer open. The Future kan je begeleiden bij het indienen van je succesvolle aanvraag. Een goede aanvraag kost tijd, neem zodoende tijdig contact op met ons!

Lees meer

Eurostars oproep

Bent u een innovatief MKB-bedrijf met een focus op R&D uit een Eurostarsland? En werkt u daarbij samen met ten minste één MKB-bedrijf uit ten minste één ander Eurostarsland? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Eurostars subsidie. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt jaarlijks € 22 miljoen beschikbaar voor het Eurostarsprogramma.

Lees meer

Just Transition Fund

Ondernemers die oplossingen ontwikkelen gericht op klimaatneutraliteit opgelet! In de eerste helft van 2023 gaat het Just Transition Fund (JTF) van start. The Future kan uw aanvraag regelen en ondersteunen bij de verplichtingen die subsidies met zich meebrengen.

Lees meer

Innovatie- en subsidieadviseur

Dankzij jou kunnen organisaties in zuid Nederland naar hartenlust innoveren. Jij helpt ze namelijk met hun innovatieplannen, door het opstellen van roadmaps, projectplannen, begrotingen en subsidieaanvragen. De klanten - die jij zelf binnenhaalt – hebben allemaal een innovatiebehoefte. Jij helpt ze zelf met je advies, maar zet hierbij ook junior adviseurs in die je coacht in het werk.

Lees meer

Vacature werkstudent finance

The Future zoekt een werkstudent die ons gemiddeld één dag per week ondersteunt bij de interne financiële processen en projectadministratie.

Lees meer

Vooraanmelding Interreg Vlaanderen-Nederland

Om samenwerking binnen Europa te bevorderen heeft de EU voor grensstreken in Europa de Interreg subsidieprogramma’s in het leven geroepen. Voor Nederland en België is één van deze programma’s #Interreg Vlaanderen – Nederland, waar grensoverschrijdende samenwerkingen tussen Nederlandse en Vlaamse partijen subsidie kunnen verkrijgen. Hierbij zijn vier prioriteiten gedefinieerd: Innovatie, Duurzame Energie, Milieu en Arbeidsmarkt.

Lees meer

MRE aanvraag toegekend aan Eindhoven Airport

The Future heeft in opdracht van Eindhoven Airport NV, Brainport Development en Technische Universiteit Eindhoven een aanvraag bij het Stimuleringsfonds van Metropoolregio Eindhoven begeleid, gericht op het verduurzamen van het vliegveld, gebruikmakend van (duurzame) energie-innovaties uit de regio. Deze aanvraag is toegekend, waardoor we vervolgstappen gaan plannen m.b.t. het Masterplan Energie. Wij kijken uit naar het vervolg!

Lees meer

Meet Linda!

Sinds enkele maanden werk ik met veel plezier als marketing & communicatie en officemanager bij The Future BV. Na het afronden van de studie International Media & Entertainment management heb ik jaren gewerkt in finance, marketing- en officemanagement. Bij The Future maken we elke dag de wereld een beetje beter!

Lees meer

Subsidieprogramma Interreg VI Duitsland-Nederland open voor aanvragen

Het subsidieprogramma Interreg VI Duitsland-Nederland is weer open voor aanvragen. Het doel van het door de EU in het leven geroepen subsidieprogramma is het financieel ondersteunen van grensoverschrijdende samenwerkingen tussen Nederland en Duitsland, waardoor unieke kansen ontstaan voor meer welvaart en een kwalitatief hoogwaardige leef- en werkomgeving.

Lees meer