Nieuws

Duurzame bouwplaats

Duurzame bouwplaats

De duurzame bouwplaats van de toekomst bevindt zich in Helmond, Brainport Smart District. Doel is volledig emissievrij te kunnen bouwen.

Lees meer

Crossroads subsidie voor innovatief ondernemen, industrie 4.0 en gezondheid

CrossRoads ondersteunt en stimuleert grensoverschrijdende samenwerkingen rond kansrijke innovaties over de Vlaams-Nederlandse grens, die bijdragen aan de realisatie van maatschappelijke transitieprioriteiten: duurzaam ondernemen, duurzame energie, industrie 4.0 en gezondheid.

Lees meer

Meet Teddy!

Sinds elke maanden werk ik met plezier bij The Future als Student Consultant. In mijn internationale bestuursjaar afgelopen jaar kwam ik in aanraking met projectsubsidies en management. Daar wilde ik graag verder mee aan de slag en toen ontmoette ik The Future.

Lees meer

Maandelijkse walk-in sessies The Gate

Bij The Gate is er elke eerste maandag van de maand een gratis inloopevent voor starters die werken aan innovaties. The Future is hierbij aanwezig en wij - met onze ervaring en dienstenpakket - kunnen jouw idee, bedrijf of project helpen lanceren en groeien.

Lees meer

OPZuid subsidie Q2 2023

Naar verwachting eind maart 2023 gaat het Europese programma OPZuid weer open. The Future kan je begeleiden bij het indienen van je succesvolle aanvraag. Een goede aanvraag kost tijd, neem zodoende tijdig contact op met ons!

Lees meer

Eurostars oproep

Bent u een innovatief MKB-bedrijf met een focus op R&D uit een Eurostarsland? En werkt u daarbij samen met ten minste één MKB-bedrijf uit ten minste één ander Eurostarsland? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Eurostars subsidie. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt jaarlijks € 22 miljoen beschikbaar voor het Eurostarsprogramma.

Lees meer

Just Transition Fund

Ondernemers die oplossingen ontwikkelen gericht op klimaatneutraliteit opgelet! In de eerste helft van 2023 gaat het Just Transition Fund (JTF) van start. The Future kan uw aanvraag regelen en ondersteunen bij de verplichtingen die subsidies met zich meebrengen.

Lees meer

Innovatie- en subsidieadviseur

Dankzij jou kunnen organisaties in zuid Nederland naar hartenlust innoveren. Jij helpt ze namelijk met hun innovatieplannen, door het opstellen van roadmaps, projectplannen, begrotingen en subsidieaanvragen. De klanten - die jij zelf binnenhaalt – hebben allemaal een innovatiebehoefte. Jij helpt ze zelf met je advies, maar zet hierbij ook junior adviseurs in die je coacht in het werk.

Lees meer

Vacature werkstudent finance

The Future zoekt een werkstudent die ons gemiddeld één dag per week ondersteunt bij de interne financiële processen en projectadministratie.

Lees meer

Vooraanmelding Interreg Vlaanderen-Nederland

Om samenwerking binnen Europa te bevorderen heeft de EU voor grensstreken in Europa de Interreg subsidieprogramma’s in het leven geroepen. Voor Nederland en België is één van deze programma’s #Interreg Vlaanderen – Nederland, waar grensoverschrijdende samenwerkingen tussen Nederlandse en Vlaamse partijen subsidie kunnen verkrijgen. Hierbij zijn vier prioriteiten gedefinieerd: Innovatie, Duurzame Energie, Milieu en Arbeidsmarkt.

Lees meer