Nieuws

Duurzame houtkachel, goed voor u

Ook nu energie steeds duurder wordt, vormen houtkachels een aantrekkelijk alternatief. Houtvuur biedt warmte en sfeer en hout is een betaalbare duurzame energiebron.

Lees meer

Hét Energieopslag Event, georganiseerd door Energy Storage NL.

Energietransitie, een complexe uitdaging, waar we als The Future dagelijks mee bezig zijn: nieuwe partners, innovaties en passende financiering. In dit kader heb ik - Luuk Rousseau - het Energieopslag event bijgewoond, georganiseerd door Energy Storage NL.

Lees meer

Knowledge Sharing Centre

Hoe houd je overzicht over de laatste ontwikkelingen als complexe apparaten telkens vernieuwde onderdelen krijgen, zowel fysiek als digitaal?

Lees meer

Toekomstbestendige studenten aan de Radboud Universiteit

Hoe kan hun universiteit studenten voorbereiden op onze steeds sneller veranderende samenleving en de impact op onze toekomstige arbeidsmarkt onder ogen zien? We hebben probleemoplossers nodig, die in staat zijn tot systeemdenken.

Lees meer

Oplossing netcongestie dichterbij met gesmolten zout technologie

Brabetech heeft een systeem ontwikkeld voor de opslag van thermische energie in gesmolten zout. Deze technologie biedt industriële gebruikers van warmte de mogelijkheid om warmteverbruik te elektrificeren en tot een week lang op te slaan, waardoor energieverbruik en aanbod op elkaar kunnen worden afgestemd.

Lees meer

Vier projecten met impact voor de regio van start!

Dankzij stimulans vanuit de MRE (Metropool Regio Eindhoven) en met ondersteuning van The Future zijn meerdere innovatieve partners erin geslaagd vier projecten te starten die echt het verschil kunnen maken

Lees meer

Duurzame bouwplaats

Duurzame bouwplaats

De duurzame bouwplaats van de toekomst bevindt zich in Helmond, Brainport Smart District. Doel is volledig emissievrij te kunnen bouwen.

Lees meer

Crossroads subsidie voor innovatief ondernemen, industrie 4.0 en gezondheid

CrossRoads ondersteunt en stimuleert grensoverschrijdende samenwerkingen rond kansrijke innovaties over de Vlaams-Nederlandse grens, die bijdragen aan de realisatie van maatschappelijke transitieprioriteiten: duurzaam ondernemen, duurzame energie, industrie 4.0 en gezondheid.

Lees meer

Meet Teddy!

Sinds elke maanden werk ik met plezier bij The Future als Student Consultant. In mijn internationale bestuursjaar afgelopen jaar kwam ik in aanraking met projectsubsidies en management. Daar wilde ik graag verder mee aan de slag en toen ontmoette ik The Future.

Lees meer

Maandelijkse walk-in sessies The Gate

Bij The Gate is er elke eerste maandag van de maand een gratis inloopevent voor starters die werken aan innovaties. The Future is hierbij aanwezig en wij - met onze ervaring en dienstenpakket - kunnen jouw idee, bedrijf of project helpen lanceren en groeien.

Lees meer