Start van jaar twee van het AMV ELC project!

Start van jaar twee van het AMV ELC project!

Deze maand zijn wij van start gegaan met het tweede jaar van het AMV Energy Learning Community project. Dit grensoverschrijdende en baanbrekende project richt zich op de energietransitie en de opleiding van de energietechnieker van de toekomst. Het draait om een grensverleggende samenwerking tussen Belgische en Nederlandse organisaties, ondersteund door het Interreg Vlaanderen-Nederland programma.

Op 19 september presenteren we met trots de eerste resultaten tijdens het evenement van Baandomein: “Geluk, hoop en competencies in nieuwe tijden“. Hier presenteren we de eerste inzichten over de competenties die de energietechnieker van morgen nodig heeft, gecombineerd met innovatieve onderwijsmethodes zoals remote en learning labs.

Benieuwd naar deze ontwikkelingen? Meld je aan voor de conferentie via https://lnkd.in/e2ti3y5S en ontdek hoe grensverleggend samenwerken bijdraagt aan de energietransitie.

Het project AMV-ELC is gefinancierd binnen het Interreg Vlaanderen-Nederland VI programma, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info op www.grensregio.eu.

Met de (financiële) steun van Provincie Noord-Brabant, Provincie Limburg, VLAIO, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie Vlaams Brabant, Provincie Antwerpen, en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

#Energietransitie #Competenties #Samenwerken #OnderwijsInnovatie #Interreg #EnergieTechnieker #opleiden #grensregio #Vlaanderen #Nederland #Europabijons