Vooraanmelding Interreg Vlaanderen-Nederland

Vooraanmelding Interreg Vlaanderen-Nederland

Om samenwerking binnen Europa te bevorderen heeft de EU voor grensstreken in Europa de Interreg subsidieprogramma’s in het leven geroepen. Voor Nederland en België is één van deze programma’s Interreg Vlaanderen – Nederland, waar grensoverschrijdende samenwerkingen tussen Nederlandse en Vlaamse partijen subsidie kunnen verkrijgen. Hierbij zijn vier prioriteiten gedefinieerd: Innovatie, Duurzame Energie, Milieu en Arbeidsmarkt.

Op 9 februari 2023 is de eerstvolgende deadline voor het indienen van een vooraanmelding. Bij goedkeuring (verwacht halverwege mei 2023) kan er vervolgens op uiterlijk 6 oktober 2023 een volledige aanvraag ingediend worden. De uitslag van de volledige aanvraag volgt naar verwachting eind december 2023.

Een goede aanvraag voorbereiden kost tijd. The Future heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden en uitwerken van aanvragen voor Interreg programma’s en kan u hier ook bij ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@tf-advies.nl of via het contactformulier op onze website om de mogelijkheden te verkennen.